donderdag 24 augustus 2017

Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban XBOX (de eerste xbox)

Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban XBOX (de eerste xbox)
Karakter speciale vaardigheden

Elk karakter (Harry, Ron, en Hermione) heeft een speciaal vermogen. Gebruik Ron om verborgen passages te vinden. Gebruik Harry om lange gaten te springen. Gebruik Hermione om onder kleine ruimtes te kruipen. Dit is handig bij het krijgen van spellboeken of het ontsnappen van Trolls en Prefects. De beste speler die te gebruiken is Hermione. Als je met haar spreekt, is het veel makkelijker dan met Harry. Het is ook makkelijker om spells te verdelen. Harry is niet zo goed in spreuken, maar is veel sneller bij het lopen en heeft meer uithoudingsvermogen. Ron is niet echt goed voor wat dan ook.


Chizpurfels krijgen voor Snape's Class

U kunt niet alleen overstappen naar Chizpurfels en ze ophalen. Je moet iets aan hen doen, zodat ze veilig zijn om op te halen. Wanneer u met Hagrid spreekt, vertelt hij u de Chizpurfels die onder de bomen aan de rechterkant liggen in het meer door de Venomus Tentacula te lokken (na een tijdje na hem te hebben gesproken). Hermione zegt dan: 'Kom op, we moeten Buckbeak vinden'. U hebt echter geen Buckbeak nodig. Als Ron, loop over naar de Chizpurfels en geef Lumos uit op je spreuken. Er zijn twee giftige tentaculas. Eén is wakker en er is een slaap. Lokeer de Chizpufels een voor een voor de Venomous Tentacula die wakker is. De Venomus Tentacula kauwt de Chizpurfels en spit ze terug. Zij zullen nu veilig zijn om op te halen.


Doxey eieren voor Potions klasse krijgen

Heb veel antidote omdat Doxeys giftig zijn. Gebruik Flapindo om de Doxeys te ontdoen, dan heb Harry de spelling gebruikt die Carpe Retractum grijpt, om de eieren naar je toe te trekken. Houd de analoge stick tegenover hen om ze te trekken.

Fairy Wings krijgen

Heeft Hermione het drakenbeeld met Reparo gerepareerd. Schiet dan Draconifors erop om de struik te verlichten waarin de feeën zich verbergen. De feeën worden boos en val je aan. Dan, Hermione schiet ze met Flipendo, gebruik dan Glacius op hen terwijl ze op de grond zijn.


Krijg Fireseeds voor Potions klasse

Om Fireseeds te krijgen, ga naar buiten en ga naar rechts. Blijf doorgaan tot je de kassen ziet. Er is hier een boom. Laat Hermione naar de boom gaan en gebruik de Glacier spelling. Als het vuur weg is, zal Fireseeds verschijnen.


Krijg de niet-jinxed Qudditch krat voor Harry

Vlieg door de top met Buckbeak, met Hermione als renner. Demonteer wanneer u binnenin de binnenplaats zit en een plas water krijgen. Gebruik Gletsjer om de plas te bevriezen en het zal in een ijsblok worden. Heeft Hermione het ijsblok klimmen en zet het draakbeeld in brand met Draconifors. De draak gaat branden en brandt. Het vuur zal het touw verbranden waarnaar de kist hangt en het zal vallen. Omdat je maar een beperkte tijd hebt om naar het Quidditch veld te gaan, vlieg je Buckbeak zo snel mogelijk. Het veld zal zijn waar er een toren is met vier gekleurde vlaggen. Zodra u ze ziet, land op de groene naast de toren om de taak te voltooien.


Gemakkelijke bonen

U kunt veel bonen en Wiggenweild Potions in Fred en George's badkamer krijgen. Speel als Ron en ga naar de achterkamer. Ga naar de kousen en druk A aan beide zijden. Bonen en soms Wiggenweild Potions verschijnen. Ga door de geheime muur, ga dan terug naar Fred en George. Ga naar de badjassen en doe hetzelfde. Blijf heen en weer gaan en je zal veel bonen hebben.

Bij het gebruik van Harry, Hermione of Ron, brand je aanvallende spelling op een struik. Er wordt een boon weergegeven. Blijf dit zo vaak als gewenst.

Als je als Ron speelt, ga je naar een boekenkast en zoek het. U vindt ook een boon, stinkpelletje of Wiggenweld Potion. Dit werkt alleen tijdens het spelen als Ron.

Het klaslokaal Charms heeft waarschijnlijk de meeste bonen daarin. Als je naar de achterkant van het klaslokaal loopt, is er een duidelijke borst. Als u echter in de linker linkerhoek gaat, ziet u een boekenplank. Naast de boekenplank is een gebroken doos die gerepareerd kan worden met Reparo en kan worden beklommen om de plank en de borst te bereiken, met veel bonen daarin. Er is echter nog een reeks bonen. Ga naar de rechterkant van het klaslokaal en klim naar de bureaustreek. Er is een boekenplank. Links van de plank is een voorwerp dat kan worden getrokken met Carpus Retractum. Dit opent de boekenplank naast jou. Binnen is een andere borst met veel bonen en twee vliegende boeken.


Verborgen Verzamelkaarten

Gebruik Hermione, ga naar elke open haard rond de school, inclusief de open haard van Gryffindor, en gebruik de Glacius-spelling op hen. Hierdoor verschijnen een Famous Witches of Wizards kaart. Gebruik ook Hermione de Snufflifores Spellbook bij Fred en George's winkel voor 50 Bonen. Met behulp van deze spelling kunt u vliegende boeken in muizen omslaan, die in een muisgat in die ruimte rennen. Als de muis in het gat komt, verschijnen er een zeldzame kaart of Bertie Bott's Beans.

Ga naar Fred en George's badkamer op de zesde verdieping. Gebruik Hermione en ga naar de tweede kast aan de linkerkant als u binnenkomt. Het toilet zal lekken en er zal een plas op de vloer zijn gevormd. Gebruik Glacius erop om een ​​ijsblok te maken, en een zeldzame kaart zal verschijnen.

Ga naar Fred en George's badkamer op de zesde verdieping. Ga als Hermione naar de eerste cabine aan de rechterkant. U zult zien dat het toilet is gebroken en in stukken leggen. Gebruik Reparo om het te repareren, en een kaart zal verschijnen.

Ga door de geheime muur aan de achterkant van Fred en George's badkamer waar je de kaart van de maranier hebt. Kijk naar links. Heeft Ron en Harry de grill opgeheven en Hermione kruipen en de schakelaar draaien. Een brug strekt zich over van u naar het platform dat de kaart heeft gehuisvest, en die nu een caged kaart in het midden heeft. Ga als Hermione over en gebruik Glacius op de vuurballen. Kijk naar de vloer om te zien dat er drie knoppen zijn. Kies één teken voor elk van deze en, zoals Harry, gebruik Carpe Retractum op de kaart in het midden.

Wanneer u in het kaartgebied van marauders bent, kunt u merken dat u niet naar de gouden toren komt in het midden van de kamer (de toren met de marauderskaart bovenaan), tenzij u Hedwig naar de top van de toren vliegt. Als Harry Carpe Retractum heeft, ga naar de gouden torenkamer. Gebruik Harry en Ron om de ijzeren poort op te tillen, en laat Hermoine erin kruipen en druk op de schakelaar. Wanneer u op de schakelaar drukt, kunt u naar de gouden toren gaan. U zult een Collector Card zien op een ding in het midden van de toren. Gebruik Carpe Retractum om de kaart te krijgen.


Collector Card set bonussen

Voltooi de volgende sets van kaarten succesvol om de bijbehorende bonus te ontgrendelen:

Beesten: 20 Huis Punten.
Klassieke Beesten: Ron krijgt extra uithoudingsvermogen.
Dragons: Ron krijgt extra uithoudingsvermogen.
Reuzen: 20 Huis Punten.
Goblins: 20 Huis Punten.
Hags: Hermione krijgt extra duurzaamheid.
Quidditch: Harry krijgt extra uithoudingsvermogen.
Vampiers: 20 Huis Punten.
Heksen: Hermione krijgt extra duurzaamheid.
Wizards: Harry krijgt extra duurzaamheid.


Stink Pellet Uitdaging

Ga naar Fred en George's winkel, gelegen op de zesde verdieping. Als Ron, koop een aantal Stinkpellets. Hiernaast biedt Fred en George u een uitdaging, waarin u de school moet doorlopen en Stink Pellets in de twintig gemonteerde decoraties gooien, die lijken op twee slangen die een pot opslaan en ze omslaan. Vervolgens ga je terug naar de winkel en krijgt u vier Heksen en Wizards Cards.


Stink Pellet Holder Locaties

Begane grond / Dungeons

1. Dungeon corridor door het klaslokaal.
2. Dungeon corridor nabij de poort.
3. Potions klaslokaal.
4. Inkomhal door de zandloper Hufflepuff.


Trappenhuis

5. Ga direct bij het binnenkomen van de trap.
6. Boven de geschiedenis van de magische deur (vierde verdieping).
7. Tussen de zesde en zevende verdieping.


Verdieping 1 - Transfiguratie

8. Achter het standbeeld van Gregory de Smarmy (geheim gebied achter het tapijt rechts).
9. In de klas. Klim de boekenplanken op en het zal er zijn.
10. Ook in het klaslokaal, maar parallel aan pellethouder nummer negen.
Vloer 2 - Bedels

11. Eerste geheim gebied rechts. Draconifors gebruiken. Ga de kamer binnen en het is door het tapijtwerk.
Verdieping 3 - Verdediging tegen de Donkere Kunsten

12. In de achterkant van de kamer aan de rechterkant.
13. In de klas. Ga voorbij de rails en het is aan de rechterkant.
Verdieping 4 - Geschiedenis van de magie

14. In de gang, direct voorbij bij binnenkomst.
15. In de gang boven de ziekenhuisvleugeldeur.

Verdieping 5 - Muggle Studies
16. Gebruik de hoofddeur en het is in de gang aan de linkerkant.
Verdieping 6 - Oude Runes

17. in de oostvleugel Ga rechtdoor, ga rechtsaf en loop rechtdoor.
18. In de badkamer aan de rechterkant naast de kraampjes. Fred of George liet je deze zien toen je de Stink Pellet Challenge begon.
Vloer 7- Gryffindor Tower

19. Fat Lady's Corridor rechts van het Fat Lady's portret / toegang tot de gemeenschappelijke ruimte
20. In de Noordvleugel. Naast een van de badgerbeelden / kolommen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

free clothes found on the free internet via a free laptop.

free clothes found on the free internet via a free laptop.