donderdag 24 augustus 2017

Pirates Of The Caribbean: The Legend Of Jack Sparrow PS2

Pirates Of The Caribbean: The Legend Of Jack Sparrow PS2

Genees twee karakters met één power-up

Op elk moment wanneer zowel Jack als Will of Elizabeth gewond zijn, vind je een gezondheidskist. Open het met één persoon. In plaats van hetzelfde karakter te verplaatsen, schakel en loop een beetje af zodat het andere karakter met je beweegt. Laat de persoon die je controleert terug naar de borst en krijg de power-up. Schakel terug en beide karakters worden volledig genezen.


Makkelijk geld

Eerst, upgrade alle beschikbare bewegingen om doden vijanden makkelijker te maken. Dood dan zoveel mogelijk vijanden. Herhaal het niveau en maak ze opnieuw dood.

Versla Blacksmoke James

Aanval Blacksmoke James met Square (2). Wanneer hij aanvalt, blokkeer met R1. Wanneer hij in de rook verbergt, pak je een vat aan de ene kant en op weg naar de andere, kijk naar kogels of bommen die uit de rook komen. Dit is waar hij zal zijn. Gooi dan de poederkogels op die plaats en pak het op de kant waar u naar toe gaat. Herhaal dit tot hij versloeg is.

De la Vega verslaan

Als hij dichtbij de centrale mast is, val hem aan, zodat hij zijn combo doet en de mast beschadigt.

Jacoby verslaan

Gebruik Jack's Grog Bombs en gooi ze op het platform.

Pentel verslaan

Er zijn lijnen rond Pentel die een kroonluchter over zijn hoofd houden. Knip die touwjes en de kroonluchter zal bovenop hem vallen. Dit is veel sneller dan voorwerpen op hem gooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

free clothes found on the free internet via a free laptop.

free clothes found on the free internet via a free laptop.